We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Financiering

Aantrekken financiering

Om te groeien door te investeren in nieuwe markten of nieuwe producten is vaak financiering nodig. Met een uitgebreid businessplan geeft u financiers inzicht in uw plannen. Vele ondernemers zijn u al voorgegaan met het inschakelen van ESJ Corporate Finance voor wat betreft de begeleiding van investeringstrajecten en het verkrijgen van financiering via banken en (informal) investors in deze steeds meer complex wordende financieringswereld.

Venture capital

Werken met venture capital is een strategische keuze. ESJ Corporate Finance biedt ondersteuning aan ondernemers die op zoek zijn naar (informal) investors. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van durfkapitalisten en begeleiden u bij het verkrijgen van financiering. Daarnaast zijn we als vakspecialist op het gebied van due diligence en waarderingen een toegevoegde waarde voor participatiemaatschappijen.

Herfinanciering

Of het nu gaat om herstructurering, uitbreiding of overname, het aantrekken van de juiste vorm van financiering is essentieel voor het succesvol realiseren van uw plannen. Onze dienstverlening bestaat uit de begeleiding van de ondernemer gedurende het hele proces. Van voorbereiding van de financieringsaanvraag tot het presenteren van uw plannen bij de betreffende vermogensverschaffers. In dit gehele proces zullen wij ons uitgebreide netwerk aanwenden om de voor u passende financier te vinden.

Optimale financiering

In ons netwerk beschikken wij over contacten bij alle gerenommeerde banken, bij investeringsmaatschappijen, informal investors en intermediairs. Wij fungeren niet als doorgeefluik. Onze proposities worden ondersteund met een gedegen businessplan. Het verkrijgen van een optimale financiering is een van onze kerncompetenties.

Meer informatie?

Wilt u weten wat de adviseurs van ESJ Corporate Finance voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »