We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Verkoopbegeleiding

Veel ondernemers worstelen met de (voorbereiding tot de) overdracht van hun onderneming. U heeft uw onderneming opgebouwd en succesvol gemaakt. Eens komt de dag dat u het tijd vindt om uw opvolging te regelen. De beslissing om het (familie)bedrijf over te dragen betekent de afsluiting van een belangrijke periode van uw leven. Bedrijfsoverdracht betekent ook het afscheid nemen van uw geesteskind, een emotionele gebeurtenis die niet onderschat mag worden. Redenen genoeg om hier tijdig over na te denken.

  • Hoe zorgt u dat uw onderneming klaar staat voor een overdracht?
  • Hoe zorgt u dat er een weloverwogen beslissing wordt genomen?
  • Wat zijn de gevolgen voor de onderneming bij overdracht en welke gevolgen heeft de keuze voor een partij op de (familie)verhoudingen?

Goede planning is een belangrijke voorwaarde om het overdrachtsproces succesvol te maken. U kunt nooit te vroeg beginnen met het plannen en regelen van uw opvolging.

Verkoopbegeleiding van ESJ

ESJ begeleidt u in dit proces, waarbij emotie en ratio elkaar in hoog tempo afwisselen. Door onze ervaring met vele bedrijfsoverdrachten, zowel binnen de familie als daarbuiten, zijn onze Corporate Finance adviseurs in staat zich goed in te leven in de verkopende partij en u deskundig en onafhankelijk advies te geven. Daarbij hebben wij nadrukkelijk oog voor de andere stakeholders die van belang zijn bij uw zakelijke en persoonlijke activiteiten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over wat ESJ voor u kan betekenen in het verkoopproces? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »